csütörtök, augusztus 18, 2022
Tartalom

Számítógépes oktatás, képzés, tanfolyam

Szoftvereink értékének zömét a hozzáértés adja. A szoftver is munkaeszközök. Munkaeszközként pedig létfontosságú, hogy jól ismerjük és gyorsan kezeljük, valamint arra használjuk amire való.

Ha nem ismerjük eléggé...

Amelyik benne rejlő funkcióról nem tudunk, az olyan, mintha nem is létezne. Akár órákat is küzdhetünk egy kisebb problémán, amire pár másodperces megoldás van.

Ha csetlünk-botlunk a használatában, akkor munkaidőnk nagy része veszendőbe megy, később jutunk eredményekhez, ami profitveszteséget is eredményezhet.

Mennyire érdemes ismernünk?

Szerepkörtől függ, de valószínűleg nem a számítógép-szerelés, vagy programozás lesz a feladat, hanem a napi munka során felbukkanó problémák megoldása a cél.

Egy vezetőtől például elvárható, hogy alapszinten elboldoguljon a tömörített fájlokkal, az e-mailes mellékletekkel (küldjön-fogadjon), a fontosabb programokkal és tudja, hogy mit várhat el a többiektől.

Egy asszisztensnek sokkal kiterjedtebb ismeretek kellenek. Ő az, akinek profinak kell lennie. Olyan kimutatásokat kell tudnia készíteni, amiből a vezető a döntéséhez fontos információkat kap.

Olyan ez, mint a limuzin sofőrrel és utassal. Az utasnak csak az ablakot kell tudnia letekerni-feltekerni... :-)

A többi munkatárs (rendszergazdát, programozót leszámítva) számára átlagos, közös tudásszint fontos. Közös tudás egyszerűsíti a csoportmunkát és a kommunikációt. Nem lesz egy-két „gyengébb láncszem" miatt hanyagolva a változtatások követése, feladatkiosztás, vagy más hasznos funkció.

Ideális számítógépes tanfolyam

Az ideális tanfolyam nem arról szól, amit már tudtok és nem is arról, amit nem fogtok használni. Nem jegyzetkészítés, vagy mozizás, hanem életszerű példák közösen és önállóan végrehajtva. Elmélet mindig csak annyi, amennyi érthetővé teszi, hogy mi-miért van úgy, ahogy.

A tematika igazodik a csoport tudásához és igényeihez. Ha valamelyik téma nehezebben megy, ott egyszerűbb példákat nézünk. Ha a haladó tanfolyamon alap hiányosság derül ki, akkor azt is átvesszük.

Konkrét probléma megoldást

Előfordulnak bonyolult helyzetek, melyeket programozással, vagy pár ügyes fogással 1-2 óra alatt meg lehet oldani, a hozzá tartozó képzés viszont akár hetekbe is telne. Nem kell az egyetlen feladatért programozót, vagy specialistát képezni a csapatban, hanem elég a megfeleő szakemnerhez fordulni. Az általunk tartott oktatások mögött gyakorlati tudás áll, ezért nyugodtan támaszkodhat ránk. Nem zárkozunk el adott esetben a konkrét problémák oktatási témába való beemelésétől sem, de a gyakorlati feladataink eleve valamilyen valós életszerű példán alapulnak.

Egyedi oktatás

Egy egyedi oktatás valójában konzultáció, ismeretek hézagjainak pótlása, válasz a konkrét kérdésekre, megoldás a konkrét problémára.

Hogy miért is?

  • nem rabolja az időt a többiek lassúsága, vagy a tematika rugalmatlansága és haszontalan részei.
  • tekinthető egyfajta gyorstanulásnak is, mert csak a lényeg tanulható meg és csak Önnel foglalkozom a konzultáció alatt.
  • tekinthető befektetésnek, mert ezzel a tudással gyorsabban tudja intézni számítógépes ügyeit, valamint újabb eszközöket kap a hatékonyabb munkavégzéshez.

Mennyit ér az időd?

  • Pénzben, óradíjra lehet, hogy olcsóbb egy hosszú tanfolyam, de vajon több hasznos dolgot tud meg, mint magántanulással pár óra alatt?
  • Vajon tényleg olcsó egy tanfolyam, melyre minden alkalommal oda-vissza utazunk és összességében sok szabadidőnket elveszi?

Táv-támogatás

Oktatás után is fordulhatnak hozzánk kérdésekkel. Szükség esetén Interneten keresztül is segítünk. Távfelügyeleti szolgáltatásunkkal gyorsan és rugalmasan támogathatjuk a problémái megoldásában.

Költségek

Megfizethető áron dolgozunk. Magasabb óraszámú képzések esetén egy partneremnek és akkreditációinak köszönhetően szakképzési hozzájárulás terhére is működhet a dolog és pályázaton nyert összeg is felhasználható rá. Erről bővebb információval is szolgálhatok.

Röviden összefoglalva

Ha úgy érzi, hogy adatait, szoftvereit érdemes lenne jobban kezelni, forduljon hozzánk! Megtaláljuk a megfelelő megoldást, ami lehet szoftverfejlesztés, szaktanácsadás, egyedi, vagy csoportos képzés, vagy ezek kombinációja is.

Oktatás: Saját webáruház készítése

A webáruház egy olyan weblap, ami termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Az internet gyors elterjedésével, az online megjelenés nagyon előnyössé vált a kereskedők számára. A tradicionális bolttulajdonosok hamar észrevették az új üzleti lehetőségeket az e-kereskedelemben, ami a webáruházak elterjedéséhez vezetett.

februárban
24 tanóra

Ne maradjon le Ön sem!

Bővebben...

Oktatás: Internetes megjelenés hatékonysága

A keresőmotor az informatikában egy program vagy alkalmazás, amely bizonyos feltételeknek (többnyire egy szónak vagy kifejezésnek) megfelelő információkat keres valamilyen számítógépes környezetben.

februárban
24 tanóra

Szeretné ha megtalálnák Önt!?

Bővebben...

Oktatás: Szabad szoftverek használata

A nyílt forráskódnak növekvő szerepe van az informatikában. A vállalkozások többsége használ már nyílt forráskódot, az okok között első helyen említve a szabad szoftverek alacsonyabb birtoklási költségét (TCO), gyártófüggetlenségét, nyílt szabványokon alapuló működését és korlátozás nélküli használatát.

februárban
24 tanóra

Csatlakozzon Ön is!

Bővebben...

Oktatás: Java programozás

A számítógépes program megmondja egy számítógépnek, hogy mit csináljon, jellemző módon azt, hogy az adatokkal milyen műveleteket végezzen. Mindez hogy zajlik ez platformfüggetlenül? Azt nálunk megtudhatja.

februárban
24 tanóra

Ha szeretne Önmaga alkotni!

Bővebben...

Jelentkezés oktatásra
Teljes név *
Cím *
Email cím *
Telefon *
Tanfolyam *
Időpont
Üzenet
Humán kód
Akciók

Jelentkezzen most oktatásainkra!

Február végéig valamennyi tanfolyamunk árából 25% kedvezményt adunk!

Minden résztvevő egyszeri 50% kedvezményt kap tetszőleges tárterületcsomagunk árából.

Tanfolyami időbeosztás részletei... Tárthely csomagok részletei...