csütörtök, augusztus 18, 2022
Tartalom

Kedvezmények

Törzshallgató – kedvezmény – 10%

Minden hallgató a második képzés, tanfolyam után valamennyi részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosult. A kedvezmény igényléséhez közölje, hogy már regisztrált hallgatónk.

Álláskereső – kedvezmény – 20%

Az Álláskeresők az általuk választott képzés, tanfolyam részvételi díjából 20% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez bármilyen eredeti okirat megfelel, amely igazolja, hogy a Jelentkező regisztrált munkanélküli.

Csoportos kedvezmény – 15%

Egy munkahelyről, iskolából, szervezetből minimum 5 fő együttes jelentkezésekor egy kiválasztott képzésre, tanfolyamra a részvételi díj 15%-áig. A kedvezmény igénybevételéhez annak igazolása szükséges, hogy a jelentkezők egy munkahelyről, iskolából, szervezetből érkeztek.

Diákkedvezmény – 10%

A Diákok az általuk választott képzés részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez a Jelentkező érvényes diákigazolványa szükséges

Kismama kedvezmény – 20%

A Kismamák az általuk választott képzés, tanfolyam részvételi díjából 20% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez bármilyen eredeti okirat megfelel, amely igazolja, hogy a Jelentkező GYES-en, GYED-en van (például határozat, folyószámla-kivonat...).

Nagycsaládos kedvezmény – 20%

A nagycsaládos kedvezményt az egy háztartásban élő nagycsaládok (min. 3 gyermek) tagjai vehetik igénybe az általuk választott képzés, tanfolyam részvételi díjának 20%-áig. A kedvezmény igénybevételéhez NOE igazolvány felmutatása szükséges

A kedvezmények nem összevonhatók!

Egyedi szervezésű tanfolyamok esetében külön megállapodás szerint adunk kedvezményt!

Akciók

Jelentkezzen most oktatásainkra!

Február végéig valamennyi tanfolyamunk árából 25% kedvezményt adunk!

Minden résztvevő egyszeri 50% kedvezményt kap tetszőleges tárterületcsomagunk árából.

Tanfolyami időbeosztás részletei... Tárthely csomagok részletei...