csütörtök, augusztus 18, 2022
Tartalom

Kötelező nyilvántartások vezetése

Ma a mezőgazdasági tevékenység jövedelmezőségének biztosítása szinte lehetetlen különféle támogatások igénybevétele nélkül!

Az EU-s és hazai támogatások, melyek a mezőgazdaság számára elérhetőek, eléggé szerteágazóak. Ezek közül a leg jelentősebbek a földterülethez, az állatállományhoz, a beruházásokhoz, és a környezetvédelemhez kapcsolódó támogatások. Valamennyi támogatáshoz jelentős adminisztrációs, adatszolgáltatási feladatokat rendeltek a jogalkotók. Ezek betartása fontos feladat, hiányuk támogatásmegvonással, büntetéssel jár.

A nyilvántartási, és adatszolgáltatási tevékenységek szakszerű elvégzéséhez, nélkülözhetetlen külső szakemberek igénybevétele!

Ezen a területen komoly sikereket értünk el, többek között az általunk fejlesztett számítógépes programok felhasználásával: Ezt ajánljuk most Önnek is!

  • Gazdálkodási Napló: ennek vezetését vállaljuk a saját AgráSz programunkkal
  • Tápanyag gazdálkodási-, és műtrágya-felhasználási Terv: szintén saját programunkkal készítjük a szakmai és jogszabályi előírásoknak megfelelően
  • Földhasználati Terv, és Vetésterv: ennek készítése, csakúgy, mint az előzőeké, kötelező az Agrár-környezetgazdálkodási Programban résztvevők számára.
  • Nitrát jelentés: minden gazdálkodónak kötelező elkészíteni és benyújtani. Összeállítását és elektronikus beadását ügyfeleink részére garanciával vállaljuk.
Akciók

Jelentkezzen most oktatásainkra!

Február végéig valamennyi tanfolyamunk árából 25% kedvezményt adunk!

Minden résztvevő egyszeri 50% kedvezményt kap tetszőleges tárterületcsomagunk árából.

Tanfolyami időbeosztás részletei... Tárthely csomagok részletei...