csütörtök, augusztus 18, 2022
Tartalom

Egyedi szoftverfejlesztés

A szoftverfejlesztő (angolul software developer) feladata számítógépes szoftverek (programok) megtervezése és kivitelezése. Lehet egy személy, vagy akár nagyobb csoport is.

Egy személy esetén a tervezési és programozási feladatokat mind ugyanaz a személy végzi. Nagyobb csoportok esetén már különböző szerepekre oszlanak a teendők. A csoportban megjelenik a projektmenedzser, vizuális és hangi munkálatokra specializálódott szakértők, és maguk a programozók, akik a végső kivitelezésre hivatottak. Természetesen maga a szoftverfejlesztés is egy megadott forgatókönyv és alapelvek szerint történik, amit a szoftverfejlesztés folyamatának nevezünk.

Wikipédia


Minden cég profilját és működését tekintve egyedi, mint ahogy a belső elrendezésük, irodák, gyártórészek elhelyezése is, ezért a fejlesztés kezdeti pillanatától, együttműködve alakítjuk ki cége rendszerét.

Kerüljön összhangba az informatika és vállalkozása profilja!

Konzultáció

Miután kapcsolatba lépett velünk, röviden megbeszéljük vállalkozása igényeit, majd egyeztethetünk egy személyes találkozót első lépésként, ahol megbeszéljük nagyvonalakban a cége programigényét. Ha már létezik írott formában fejlesztési tervezet, azt is átnézzük, illetve előzetesként elküldheti nekünk.

A következő lépésként árajánlatot készítünk, fejlesztési határidőket is megszabva.

Amennyiben az ajánlatot megfelelőnek találja, szerződést kötünk és további személyes megbeszélésekkel vagy levélváltásokkal elkezdődik a szoftverfejlesztési szakasz.

Fejlesztés

A fejlesztési szakasz közben is lehetőség van arra, hogy megbeszélhetjük a részeredményeket, illetve azok ki is próbálhatók a személyes megbeszéléseken, mint tesztverziók.

Finomhangolás

A teljes első verzió elkészülésével a szoftverfejlesztés a finomhangolási szakaszba lép, amikor is a szoftver a szerződésnek megfelelően elkészült, de további módosítások még szükségesek lehetnek. Ebben a szakaszban már teszt, vagy akár éles adatokkal is használható a rendszer.

Támogatás

A finomhangolás befejezésével szoftverfrissítési szerződést kötünk, amelynek keretében további módosítások, igények kérhetők, tehát a szoftver formálható a finomhangolás után is, és ez a szerződés biztosítja cége szoftverének naprakészségét is.

Ha felkeltette érdeklődését szoftverfejlesztési szolgáltatásunk, lépjen velünk kapcsolatba. Elérhetőségek.

Akciók

Jelentkezzen most oktatásainkra!

Február végéig valamennyi tanfolyamunk árából 25% kedvezményt adunk!

Minden résztvevő egyszeri 50% kedvezményt kap tetszőleges tárterületcsomagunk árából.

Tanfolyami időbeosztás részletei... Tárthely csomagok részletei...