csütörtök, augusztus 18, 2022
Tartalom

Keresőoptimalizálás

Számos cégnél a keresőoptimalizálás kimerül annyiban, hogy a megrendelőik oldalán elhelyeznek néhány kulcsszót, valamint azt regisztrálják a népszerűbb keresőkbe.

Természetesen mindez nem elegendő.


A keresőoptimalizálás egy igen összetett feladat, melyből az egyszerű felhasználó első ránézésre nem sokat vesz észre. Ugyanakkor nem mindegy kire bízza ezt a feladatot, hiszen nem csak arról lehet szó, hogy az oldala jobb helyezést érhet el a keresőkben, de helytelen eszközök használatával könnyen az lehet az eredmény, hogy a keresők kizárják oldalát a találatok közül. Éppen ezért itt is igaz, mint számos más területen, hogy nem feltétlenül a legalacsonyabb ár vagy legszebb ígéret a legjobb választás.

Már az elején leszögezhetjük, hogy helyezést garantálni soha sem lehet. Óvakodjon az olyan cégektől melyek garantált találati helyezést ígérnek. Egy adott oldal helyezését olyan sok tényező befolyásolja, hogy pontos végeredményt jósolni nem lehet, csak megközelítőt. A keresőoptimalizálás célja, hogy egy adott weboldal, minél jobb eredményt érjen el, de nem mindegy ezt milyen eszközökkel tesszük.

A megoldás

Az általunk kínált szolgáltatás keretein belül megvizsgáljuk a tevékenységi köréhez kapcsolódóan, milyen szavakra keresnek a látogatók (relevancia vizsgálat) majd, ezek közül kiválasztjuk azt milyen kifejezésekre érdemes optimalizálni a honlapját. Ezek után javaslatokat teszünk a már meglévő szöveges tartalom átírására vagy ennek hiánya esetén kialakítására. Ezzel kapcsolatban, ha igényli, szövegíró kollégánk áll rendelkezésére a tartalom át-, illetve megfogalmazására. Ezzel párhuzamosan kialakítunk egy javasolt felépítést, mely a weboldal minden részletére kiterjed.

A weboldal elkészítését a fenti terv alapján végezzük ügyelve arra, hogy a elkészült honlap minél jobban kedvezzen a kereső oldalaknak, valamint törekszünk a szabványok maximális betartására. Amennyiben a fejlesztés során olyan kéréssel áll elő, ami csökkenti a keresőoptimalizálás hatékonyságát, azt haladéktalanul jelezzük Önnek, hogy mérlegelni tudja annak szükségességét.

Az így elkészült oldalak lényegesen jobb eredményeket érnek el a keresők találati listáján, ezáltal növelve az oldalak forgalmát és tulajdonosainak bevételét. A szolgáltatást természetesen nem csak általunk készített honlaphoz rendelheti meg. Ebben az esetben weboldalát megvizsgálva egy javaslatcsomagot nyújtunk át Önnek, ami tartalmazza a kívánt módosításokat, melyeket megrendelése esetén el is végzünk.

Ne feledje: Egy weboldal mindig annyit ér, amennyi profitot termel!

Akciók

Jelentkezzen most oktatásainkra!

Február végéig valamennyi tanfolyamunk árából 25% kedvezményt adunk!

Minden résztvevő egyszeri 50% kedvezményt kap tetszőleges tárterületcsomagunk árából.

Tanfolyami időbeosztás részletei... Tárthely csomagok részletei...